Rabo Mobiel

'E-commerce partner sinds 2006'

Rabobank stapte in 2006 als eerste bank in 'mobiel bellen'. De bank ontwikkelde er een eigen propositie voor: Rabo Mobiel. Rabo Mobiel is er exclusief voor Rabobank klanten met internetbankieren. Het biedt een compleet en actueel pakket telefoons en smartphones tegen aantrekkelijke tarieven voor bellen, mobiel bankieren, mobiel betalen en internetgebruik. Het concept van Rabo Mobiel is dat er geen fysieke winkels of balies zijn; Rabo Mobiel is een volledig online e-commerce concept. 

Rabo Mobiel heeft ons naast het bouwen van de benodigde online kanalen, gevraagd om te helpen bij het vermarkten van Rabo Mobiel.

Werkwijze

Samen met Rabo Mobiel zijn we gestart met strategie, concept en visual design. Vervolgens bouwden we voor Rabo Mobiel de volledige website en e-commerce platform. Hierbij werden standaard betaalmethodes geintegreerd, maar ook werden er directe koppelingen gemaakt met de interne systemen van Rabobank. Voor de 180.000 klanten is het bijvoorbeeld mogelijk om in een afgeschermde omgeving o.a. hun facturen in te zien ('Mijn Mobiel').

Rabo Mobiel

Voor de Rabobank is security extreem belangrijk. Om die reden worden wij met grote regelmaat onderworpen aan security tests door gerenommeerde externe bureaus. Dan wordt de programmatuur, die wij voor Rabo Mobiel ontwikkelden, grondig geanalyseerd op mogelijke lekken c.q. hackmogelijkheden.

Resultaat

Website en webshop: www.rabomobiel.nl / www.minitix.nl

  • Sinds 2006 verzorgen wij alle online activiteiten voor Rabo Mobiel
  • Inmiddels zijn er meer dan 180.000 klanten
  • MiniTix filmpje

 

Rabo Mobiel

 

 

 

Rabo Mobiel

 

Rabo Mobiel

 

 

Rabo Mobiel

 

Rabo Mobiel

Rabo Mobiel

Separaat hebben we het MiniTix platform en Rabo SMS Betalen als betaalproducten voor de Rabobank gebouwd.

Rabo Mobiel

 

 Rabo Mobiel