Vacatures

Bij the people's valley werken mensen met passie voor hun vak. Echte vakidioten. Mensen die het als een uitdaging zien om andere mensen te bereiken, die contact willen maken en aandacht trekken met hun expertise, hun vak en hun kennis. De mensen van the people's valley vormen de grootste onderscheidende factor. Wil jij jezelf onderscheiden? Reageer dan op één van de vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

 • senior Java-JEE developer

  Ben jij die senior Java-JEE developer die het leuk vindt om mee te werken aan de ontwikkeling en optimalisatie van de inter-en intranet sites van onze klanten?
  Dan is dit echt iets voor jou!

 • user experience designer

  Wil jij functionele ontwerpen uitwerken, mooie en innovatieve producties maken en kan je deze op een enthousiaste manier presenteren? Dan is deze afwisselende, uitdagende en inspirerende functie misschien de juiste voor jou!

 • senior project manager

  Ben jij de senior project manager die prioriteiten kan stellen, stressbestendig is en het leuk vindt verschillende projectteams te motiveren? Dan is deze uitdagende functie in de creatieve omgeving van the people's valley wat voor jou!