Vacatures

Bij the people's valley werken mensen met passie voor hun vak. Echte vakidioten. Mensen die het als een uitdaging zien om andere mensen te bereiken, die contact willen maken en aandacht trekken met hun expertise, hun vak en hun kennis. De mensen van the people's valley vormen de grootste onderscheidende factor. Wil jij jezelf onderscheiden? Reageer dan op één van de vacatures of stuur ons een open sollicitatie.

  • Account Executive

    Ben jij een ambitieuze en gedreven starter in sales en wil je knallen? Heb je een oog voor commerciële kansen en denk je klanten tevreden te kunnen houden? Dan is deze functie iets voor jou!

  • .NET developer

    Als .NET developer ontwikkel en maak je aanpassingen in veel verschillende online applicaties en websites. De meeste van deze applicaties worden gerealiseerd op diverse content management systemen, zoals Sitecore of Clixmaster Studio. Ook zijn er applicaties gebouwd op een eigen CMS en er zijn applicaties die geheel op maat zijn gemaakt voor onze klanten.

  • senior project manager

    Ben jij de senior project manager die prioriteiten kan stellen, stressbestendig is en het leuk vindt verschillende projectteams te motiveren? Dan is deze uitdagende functie in de creatieve omgeving van the people's valley wat voor jou!